IT & C

#next diva #sony #camere foto # seria nex # nex5n

Primele camere foto cu vizor OLED: SONY NEX7 si NEX5N

SONY a scos pe foto din seia NEX. Acestea sunt NEX7 si NEX5N . Sunt camere foto compacte, dar ce au o calitate aseamanatoare DSLR-urilor de pe piata.

Un alt avantaj al acestor doua camere este faptul ca le poti schimba obiectivele si chiar blitzurile. Insa ceea ce este cu adevarat nou, este faptul ca sunt primele compacte din lume care au vizor electronic OLED.

Inlocuirea vechiului vizor de tip prisma a fost facuta pentru a obtine o suprafata de acoperire mai mare a imaginii. Acest nou vizor OLED are acoperirea de 100%.

Despre NEX7 putem adauga ca este cel mai performant din gama si vine cu un senzor de 24.3 MP, acesta fiind asemanator cu cele folosite pe DSLR-uri. NEX7 se mai poate mandri si cu un sistem de autofocus extrem de rapid, chiar unul dintre cele mai rapide la momentul actual, dar si cu inregistrarea video FULL HD de 50 de frame-uri pe secunda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele