IT & C

#power new consulting #imb #authorized warranty service provider #awsa

Power Net Consulting si IBM fac echipa

Power Net Consulting , furnizori de solutii informatice integrate de pe piata din Romania, a semnat recent un cu compania , devenind astfel Authorized  Service Provider ( ) pentru aceasta.

Contractul presupune asigurarea serviciilor in perioada de garantie pentru urmatoarele produse: Servere IBM   xSeries, PC-uri IBM, echipamente periferice asociate IBM Xseries.

Pentru infrastructura

Serviciile sunt destinate protejarii infrastucturii  IT si sunt bazate pe sprijinul permanent al unor tehnicieni specializati si pe o lista completa de piese de schimb si componente. Acestea, cu diversitatea  serviciilor puse la dispozitie de IBM, asigura satisfacerea oricaror cerinte ale companiilor, indiferent de dimensiunea sau structura acestora.

"Pentru perioada urmatoare, unul dintre obiectivele noastre este dezvoltarea gamei de servicii oferite prin  extinderea portofoliului de contracte incheiate"
, a declarat Gabriela Laiu, Executive Manager, Power Net Consulting.

Organizatii pe IBM

Prin contractul de service incheiat cu IBM Romania, Power Net Consulting doreste sa vina in intampinarea nevoilor organizatiilor din Romania care detin platforme hardware IBM din categoriile mentionate (fie achizitionate direct, fie prin intermediul altor furnizori), oferind servicii specializate de garantie, help desk sau suport tehnic on-site, bazate pe SLA (Service Level Agreement).

"IBM Romania selecteaza partenerii cu care colaboreaza pe baza standardelor companiei. Power Net Consulting a dovedit ca indeplineste criteriile noastre de selectie"
, a spus Valentina Baciu, Business Partner Organization Manager, IBM Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele