IT & C

Peste 8 milioane de telefoane IP

Cisco Systems a anuntat ca a atins cifra de 8 milioane de telefoane de tip cisco Unified Internet Protocol (IP) furnizate catre clientii companiei. Telefonul cu numarul 8 milioane a fost instalat la Deutsche Bank.

In prima etapa, Deutsche Bank va instala aproape 1.000 de telefoane IP de tip Cisco Unified 7961 si 7911 in birourile sucursalelor sale din Statele Unite, cu potentiala extindere a serviciilor de voce la nivelul intregii sale structuri operationale din Statele Unite.

Ca parte a acestei extinderi, Deutsche Bank implementeaza de asemenea software-ul Cisco Unified CallManager si sistemul de mesagerie vocala Cisco Unity, o solutie bazata pe IP, care combina functionalitatea sistemului de mesagerie vocala traditionala cu un browser de web, ceea ce le permite utilizatorilor sa acceseze si sa gestioneze mesajele vocale de pe un telefon sau un PC.

Cu Cisco Extension Mobility, angajatii Deutsche Bank se pot conecta la orice telefon IP Cisco, il pot personaliza cu propriul numar de telefon, cu setarile si registrul de numere de telefon proprii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea