IT & C

Parteneriat 3 & Superdrug

, prima retea video mobila din Marea Britanie, a incheiat prima faza a programului sau de desfacere, o incercare de a demonstra cumparatorilor britanici capacitatile telefoanelor 3G.

Peste 2000 de magazine din intreaga tara vand video telefoane mobile ale firmei 3, trecand de la modul traditional de distributie a telefoanelor, la "magazine in magazine" in magazinele Superdrug, un lant de desfacere a produselor cosmetice si medicale. Datorita parteneriatului cu Superdrug, in doar doua luni s-au deschis 60 de "magazine in magazine", prin aceasta operatorul de telefonie 3G obtinand o prezenta pe piata care in mod normal ar fi obtinut-o in cativa ani, fara parteneriatul cu Superdrug.



Detinuta de Hutchison, compania 3 este vazuta ca una mai putin de succes pe piata telefoniei 3G din Marea Britanie, desi lucrurile par a se fi indreptat putin pentru aceasta, odata ce produsele sale au devenit mai disponibile pe piata si preturile au mai fost scazute.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele