IT & C

#tehnologie #viera #panasonic #ifa 2009

Panasonic prezinta noi tehnologii la IFA 2009

Panasonic Corporation prezinta ultimele sale produse si tehnologii audio vizuale digitale la Expozitia de Produse Electrocasnice IFA 2009 , care are loc la Berlin, in perioada 4-9 septembrie.

Anul acesta, vizitatorii se pot astepta la o experienta cu totul noua, datorita noii tehnologii Panasonic Full HD 3D.

"Tehnologie revolutionara"

Sloganul standului Panasonic de la IFA, de anul acesta, este "Tehnologie revolutionara", deoarece compania prezinta multe noi tehnologii importante care pot revendica acest titlu. Zona de Cinema 3D, care ofera experienta vizionarii Full HD 3D in conditii de cinematograf, va fi vedeta acestui an. Panasonic isi va prezenta sistemul de top Full HD 3D Home Theater in cele doua s?li 3D special desemnate.

Acest sistem Home Theater depaseste cu mult actuala tehnologie conventionala 3D, fiind prima din lume care prezinta Full HD 3D cu o calitate a imaginii mult sporita si o experienta vizuala care pare rupta din realitate. Pe tot parcursul IFA, vizitatorii standului Panasonic pot nu numai sa vizioneze trailere de filme 3D, ci si sa ia parte la o experienta 3D care nu are precedent in standardele de astazi.

Tehnologia VIERA

La standul destinat Viera, Panasonic prezinta seria extinsa de ecrane cu plasma si LCD, care include televizoare de la 19 la 103 inci. Seria de produse Viera este cunoscuta pentru felul in care imbina imaginile de inalta calitate, conectivitatea, preocuparea pentru mediu si design.

Vizitatorii au ocazia sa experimenteze tehnolgia NeoPDP , incorporata in seriile Viera Z1, V10, G15 si G10. Datorita unor caracteristici precum intermitenta subcampurilor de 600 Hz cu Intelligent Frame Creation Pro, reproducere a culorilor certificata THX , modul pentru jocuri si timpul de r?spuns de 0.001ms, ecranele NeoPDP sunt cele mai potrivite pentru scene rapide de sport, filme de actiune si jocuri.

Panasonic "eco"

Totodata, vizitatorii standului Panasonic de la IFA pot afla mai multe despre angajamentul social si de mediu al companiei. Catlin Arctic Survey, o colaborare internationala dintre exploratorii polari si cateva din organismele stiintifice de varf ale lumii, a fost sponsorizat de Panasonic si va fi prezentat la IFA.

Scopul acestei expeditii polare a fost de a masura grosimea ghetii arctice. Datele adunate in timpul expeditiei vor fi prezentate la Summitul Mondial asupra climei de la Copenhaga, din decembrie si au drept scop rezolvarea uneia dintre principalele probleme de mediu ale timpului nostru: "Cat timp va ramane gheata arctica o componenta permanenta a planetei?"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele