IT & C

Orange Romania reduce cu 33% tarifele pentru apeluri in strainatate

Compania de telefonie mobile Orange Romania a anuntat joi reducerea cu o treime a tarifului standard pentru apeluri catre SUA si Canada si catre numere din retelele de telefonie fixa din Europa, de la 0.6 USD/minut la 0.4 USD/minut.

Tariful pentru apelurile in strainatate difera in functie de zona internationala in care se incadreaza numarul apelat, informeaza Orange.

Astfel, apelurile sunt tarifate in functie de 4 zone: zona 0 cuprinde numere din retelele de telefonie fixa din Europa si numere din orice retea din SUA sau Canada, iar tariful este acum de 0.4 USD/minut.
In zona 1 sunt numere din retelele de telefonie mobila din Europa si numere din orice retea din Israel, iar tariful este de 0.6 USD/minut, iar zona 2 cuprinde restul statelor lumii, iar apelurile catre aceste destinatii se tarifeaza cu 0.9 USD/minut.

Zona 3 cuprinde operatorii prin satelit, iar tariful este de 2,7 USD/minut.

Optiunea Apeluri internationale ofera acum abonatilor Orange 40% reducere la tarifele standard pentru apeluri catre toate zonele tarifare. Taxa lunara pentru aceasta optiune este de 2 USD, iar reducerea de 40% se aplica pentru toate destinatiile internationale, in functie de zona tarifara in care se incadreaza numarul apelat.

Orange a introdus si optiunea Numerelor favorite internationale, pentru care reducerile sunt de pana la 50%. In plus, Orange ofera tuturor clientilor sai reduceri la factura in functie de valoarea cumulata a convorbirilor internationale.

Orange are 7,1 milioane de clienti in Romania si este parte a Grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, fiind prezenta in 17 tari. La sfarsitul anului 2005, Orange Romania a avut o cifra de afaceri de 870 milioane euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele