IT & C

#evga #gigabyte #msi #asus #nvidia #intel #tehnoligia sli #p55 #geforce #platforma

nVidia licentiaza tehnologia Sli pe platforma Intel P55

nVidia anunta licentierea tehnologiei nVidia Sli pe noua platforma Intel P55.

Intel, Asus, EVGA, Gigabyte si MSI ofera placi de baza pentru procesoarele Core i7 si Core i5 cu suport pentru tehnologia multi-GPU nVidia Sli.

Combinatii multiple

Utilizatorii care vor achizitiona un procesor Core i7 sau Core i5 si o placa de baza P55 certificata SLI vor putea sa isi echipeze sistemele cu orice combinatie de unitati de procesare vizuala (GPU) nVidia GeForce si inclusiv sa isi construiasca configuratii de top de tip Quad SLI, pentru o experienta vizuala mult mai buna.

"Tehnologia nVidia Sli imbina perfect puterea de procesare a noilor procesoare Core i7 cu potentialul placilor de baza Intel DP55KG",
a declarat Clem Russo, VP si General Manager, Intel Client Board Division, Intel Corporation.

Pentru gameri

Pe langa forta bruta, unitatile de procesare vizuala nVidia GeForce ofera juc?torilor pasionati capacitati mult mai evoluate decat la alte placi video discrete, cum ar fi tehnologiile nVidia PhysX si nVidia 3D Vision .

"nVidia si Intel au o pasiune comuna in crearea platfomei perfecte de gaming, iar aceasta combinatie va fi cu siguranta mult mai atractiva pentru cei care-si construiesc sau achizitioneaza un sistem nou in aceasta toamna", a mai spus Clem Russo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele