IT & C

#tbs.rpg #might and magic vi #heroes

Noul joc Heroes of Might And Magic VI a fost anuntat oficial

A fost anuntata lansarea noului joc Heroes of might and magic vi planificat sa apara in 2011 pentru sistemele PC. Dezvoltat de Black Hole, Might and Magic Heroes VI va include toate personajele si mecanismele care au facut din acest brand un succes mondial, impreuna cu o serie de inovatii.

Aventura Might and Magic Heroes VI incepe cu 400 de ani inaintea evenimentelor din Heroes V, prezentand o familie de eroi, implicata intr-o poveste, in care Ingerii planuiesc sa reinceapa un razboi neterminat. Un general arhanghel care a fost ucis in timpul razboiului dintre rasele antice reinvie manat de setea de razbunare.

Sub pretextul pregatirii impotriva unei invazii iminente ale Demoniilor, el reuneste oamenii din Ashan pentru a-si extermina oponentii antici, dar subestimeaza insa puterea dinastiei Griffin Dukes, a carei viata va fi "scrisa" tocmai de gameri.

"Might and Magic este o franciza deosebit de puternica cu o uimitoare mostenire de 20 de ani. Jucatorii vor putea incerca experienta Heroes ca niciodata pana acum. Echipele creative de la Black Hole pastreaza spiritul original Heroes, in timp ce imbunatatesc elementele RPG ale jocului"
, a declarat Caroline Stevens, EMEA brand director al Ubisoft.  

In cadrul noului joc fanii vor putea savura gameplay specific Heroes: reconceput cu ajutorul cunoscutului producator, Black Hole, si in strans parteneriat cu nenumaratii fani ai jocului, sa experimenteze mixajul dintre stilurile TBS (Turn Based Strategy) si RPG ( Role Playing Game).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele