IT & C

#vision pro #amd #platforma

Noua platforma AMD Vision Pro prezentata in cadrul CES 2010

AMD anunta aparitia tehnologiei vision Pro, un nou brand de platforme PC ce ofera experiente vizuale ridicate si ajuta mediile de afaceri in cresterea productivitatii.
 
Grafica detine un rol foarte important pentru comunicarea in mediile de afaceri, iar multe dintre companii utilizeaza diferite tehnologii pentru a genera si vizualiza prezentari detaliate, ce includ secvente video si grafice 3D.

Efecte vizuale

Studiile arata ca peste 80% din capacitatea de retinere a subiectului uman este obtinuta vizual, iar utilizarea mijloacelor vizuale impreuna cu prezentari verbale imbunatatesc procentajul de absorbtie a continutului de sase ori in comparatie cu prezentarile exclusiv verbale.

Mai mult, extinderea campului vizual oferit de o configuratie multi-monitor ajuta la cresterea productivitatii cu aproape 40 de procente. PC-urile cu tehnologie Vision Pro de la AMD ofera suport pentru configuratii multi-monitor, vizualizari video fara intreruperi, folosirea softurilor pentru conferinte video si o performanta necesara cresrii si vizualizarii de prezentari cu continut video si grafice 3D.
 
Suport si securitate

Tehnologia Vision Pro este o extensie a lansari din septembrie 2009 care a introdus pentru prima data tehnologia Vision de la AMD. Avand ca obiectiv utilizarea reala, nu doar expunerea specificatiilor tehnice, tehnologia Vision poate ajuta consumatorii, retailerii si producatorii de PC-uri. Receptivitatea partenerilor din industrie a adus tehnologia Vision Pro in spatiul comercial, oferind utilizatorilor business platforme tehnologice inovative si accesibile ca pret.

Optiunile de securitate oferite de tehnologia Vision Pro includ Trusted Platform Module (TPM), AMD's Enhanced Virus Protection (EVP) si optiuni cheie pentru Windows 7 Professional, tehnologia de virtualizare AMD [AMD Virtualization (AMD-V) technology] asigura optimizare completa, la nivel hardware pentru a oferi suport aplicatiilor vechi prin intermediul functiei Windows XP Mode.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele