IT & C

#telefon #muzica #dual sim #nokia x2-02

Nokia X2-02- telefon dual-SIM, talentat la muzica

Nokia a anuntat lansarea pe piata a modelului X2-02, un telefon dual- euro pentru un smartphone. Potrivit GSMArena, noul X2-02 de la Nokia ruleaza Series 40 si beneficiaza de un pret foarte atractiv.

Nokia X2-02 ofera tastatura clasica de telefon, un ecran de 2,2 inci cu o rezolutie de 240x320 pixeli si suporta doua SIM-uri care pot fi deconectate oricand cu ajutorul SIM-Managerului instalat pe terminal. De asemenea, X2-02 dispune de o camera de 2 MP, radio FM si mufa audio de 3,5 mm. Slotul de card suporta microSD-uri de pana la 32 GB, tocmai pentru ca Nokia X2-02 are ca punct forte muzica. De altfel, terminalul dispune de butoane dedicate controlului muzicii pe partile laterale - dupa binecunoscutul model XpressMusic al Nokia. Nokia X2-02 nu este un telefon 3G si nu dispune de conetivitate Wi-Fi (este un terminal Edge). Nu in ultimul rand, pretul X2-02 este, poate, cel mai bun motiv pentru achizitionarea unui astfel de device: costa doar 60 de euro si va ajunge in magazine in curand.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele