IT & C

Nokia si Fujitsu creaza o divizie de servicii mobile

Companiile Fijitsu si Nokia coopereaza pentru dezvoltarea si furnizarea de solutii mobile end-to-end pentru intreprinderi , utilizand gama de terminale si platforme Nokia si bogatele cunostinte de consultanta si de integrare a sistemelor si serviciilor companiei Fujitsu .

Companiile doresc sa ofere solutii orizontale usor de folosit si solutii mobile verticale particularizate, precum si servicii pentru companiile care doresc sa profite de pe urma mobilitatii. Initial vor fi introduse in partea nordica a Marii Britanii, apoi va fi extins si la zone din Europa de Est si din Asia Pacifica, pana in prima jumatate a anului 2004 .



Noile oferte de solutii se vor concentra asupra trei domenii cheie : rationalizarea proceselor de business, accesul mobil la resurselor corporatie si coordonarea de la distanta a muncii lucratorilor mobili.
In faza initiala, Fujitsu va folosi solutiile sale de servicii pentru a oferi clientilor acces mobil la aplicatii folosind terminale Nokia, inclusiv telefonul Nokia 6600 si alte modele care ruleaza pe sistemul de operare Symbian.


Alte solutii si servicii, dezvolatate si furnizate in urma acestei colaborari vor fi email mobil, managementul informatiilor personale (PIM) cuplat cu securizarea autentificarii si accesului, precum si aplicatii verticale pentru a veni in intampinarea cererii clientilor dintr-o varietate de domenii economice.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele