IT & C

#nokia 700 # nokia 701 #nokia 603 #belle #sistem de operare nokia

Nokia 603, 700 si 701 primesc update la Belle FP1

Dupa succesul lui Nokia 808 PureView la MWC 2012, Nokia pregateste un update la sistemul de operare Nokia Belle Feature Pack 1 pentru inca trei telefoane aflate in productie: Nokia 603, Nokia 700 si Nokia 701 .

In paralel cu smartphone -urile Windows Phone, Nokia continua sa dezvolte sistemul de operare Symbian. Inainte de urmatoarea versiune a sistemului de operare, denumita Nokia Carla, trei telefoane primesc in urmatoarele luni un update pentru Nokia Belle.

Update-ul la Nokia Belle FP1 nu va fi implementat pe niciun telefon mai vechi, cu Symbian^3 sau Nokia 500, potrivit GSMArena.com.

Belle Feature Pack 1 aduce imbunatatiri semnificative sistemului de operare Nokia: un browser mai rapid, compatibil HTML5, cea mai noua versiune a Nokia Maps si Microsoft Apps. Update-ul include si 20 de widget-uri noi, alaturi de o imbunatatire a sistemului de multitasking.

Sursa foto: Installornot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele