IT & C

#sony #vaio #romania

Noile serii de notebook-uri Sony VAIO NW, CW, Mini W si X se lanseaza in Romania

Sony completeaza portofoliul VAIO in Romania cu noile serii VAIO NW, VAIO CW, VAIO Mini W si VAIO X.

Japonezii prezinta modele ergononice (NW), multicolore (CW) si ultra-portabile (W si X), modelul X fiind cel mai usor notebook din lume.

Sony Vaio NW

Noile notebook-uri VAIO NW, cu ecran de 15,5 inch, dispun de o suprafata cu o textura unica aplicata atat la exterior cat si pe suprafata din interior, care creeaza o senzatie similara cu atingerea unei bucati fine de lemn. Mai mult touchpad-ul are o textura translucida si insertiile fine au un efect puternic atât din punct de vedere estetic cat si functional, pentru ca ajuta la mentinerea suprafetei curate.

Printre specificatiilte tehnice ale modelului se numara procesorul Intel Core2 Duo P7450  de 2,13 GHz, sistmeul de operare Windows 7 Home Premium, memoria de 4 GB, HDD de 500 GB, ecran de 15 inch LCD cu tehnologia X-black si rezolutie 1366 x 768 pixeli si conectivitate Wi-Fi 802.11a/b/g/Draft-N, Bluetooth HDMI, plus camera web Motion Eye.

Sony VAIO CW

Seria VAIO CW va fi disponibila in cinci culori noi: albastru, rosu , roz, alb si negru lucios.

Asemenea seriei NW, modelele CW au un procesor Intel Core 2 Duo Processor P7450 de 2,13 GHz, ruleaza sistemul de operare Windows 7 Home Premium, au memorie interna de 4GB, dar un HDD mai modest de 320 GB.

In plus modelul vine cu placa grafica nVidia GeForce GT, ecran de 14 inch LCD cu tehnologia X-black si rezolutie 1366 x 768 pixeli si conectivitate Wi-Fi 802.11a/b/g/Draft-N, Bluetooth HDMI, plus camera web Motion Eye.

Sony VAIO W

Beneficiind de un design elegant, portabilitate si o husa in culori asortate, noua serie VAIO W este un accesoriu stilat, dar cu finisaje rezistente la pete si amprente, iar touchpad-ul are o textura aparte, fermecatoare atat la vedere cat si la atingere.

Modelele din seria W vin dotate cu procesoare Intel Atom N280  de 1,66GHz, sistemul de operare Windows 7 Starter, memorie interna de 1 GB, HDD de 250 GB, ecran de 10,1 inch LCD cu tehnologia X-black si rezolutie de 1366 x 768 pixeli, plus conectivitate Wi-Fi 802.11b/g/Draft-N si Bluetooth.

Sony VAIO X

Reprezentantii Sony descriu noul Sony VAIO X ca fiind un exemplar cu "mobilitatea extrema, functionalitatea si designul unic". Cu o greutate de numai 655g, VAIO X este cel mai usor notebook de la ora actuala. Ideal pentru oamenii de business, pasionati de stil, care calatoresc frecvent, noul model VAIO X este extrem de subtire, masurand doar 13,9 mm pe orice latura.

Noul noteook dispun de un procesor Intel Atom Z540, sistem de operare Windows 7 Professional, memorie    de 2 GB, HDD de  128 GB, ecran de 11 inch cu rezolutie WXGA, placa grafica Mobile Intel Graphics Media Accelerator 500 si modem 3G, plus conectivitate Wi-fi 802.11b/g/Draft si Bluetooth.

Sony VAIO X - prezentare

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele