IT & C

#gadgeturi #smartphone #tableta #Phableta #Samsung Galaxy Mega

Noile Samsung Galaxy Mega, intre smartphone si tableta

Samsung a pregatit doua gadgeturi noi, Samsung Galaxy Mega 6.3 si Samsung Galaxy Mega 5.8, care elimina diferentele intre smartphone si tableta. Cele doua gadgeturi de tip phableta ofera functionalitatea unui smartphone, alaturi de ecranul mare, specific tabletei.

Samsung Galaxy Mega 6.3 este gadgetul mai mare, cu un ecran 720p, procesor dual-core Exynos 5250 si camera foto de 8MP. Spre deosebire de Galaxy Note 2, noul Mega nu are stylus, dar ruleaza Android 4.2 cu functiile speciale TouchWiz, inclusiv Multi-window.



Samsung Galaxy Mega 5.8 are o dimensiune mai redusa, cu ecran de numai 5,8 inci si fara rezolutie HD. Diferentele fata de "sora" mai mare vizeaza si procesorul care ruleaza la 1,4GHz, fata de 1,7GHz. Ambele gadgeturi utilizeaza tehnologia NFC si includ un emitator infrarosu, care ofera optiunea "Air View" (detectarea degetului la 1 cm deasupra ecranului).



Samsung nu a anuntat deocamdata preturile noilor Mega, dar este clar ca gadgeturile vor fi mai ieftine decat Samsung Galaxy Note 2 si poate chiar decat Samsung Galaxy S4. Ambele Galaxy Mega sosesc in Europa in luna mai.

Sursa foto: phonedog.com, gsmarena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele