IT & C

#black edition #amd athlon ii #amd phenom ii

Noile AMD Phenom II si Athlon II, procesoarele-chilipir

Cei de la AMD isi extind gama de procesoare desktop Phenom II si AMD Athlon II prin introducerea de noi modele pregatite sa ofere utilizatorilor mainstream performante si capabilitati avansate la un prea atractiv.

Pe masura ce evolutia PC-urilor desktop tinde catre factori de forma mai mici, AMD isi pastreaza angajamentul de a maximiza experienta utilizatorilor oferind o platforma tehnologica integrata, eficienta si performanta.

Editii speciale

Noul procesor AMD Phenom II X2 555 Black Edition , cel mai rapid procesor desktop AMD dual-core de pana acum (3,2 GHz), oferit la un pret accesibil de 99 USD (SSBP)1, este alegerea ideala pentru utilizatorii cu buget redus ce detin o platforma cu sistem de operareĀ  Microsoft Windows 7.

Procesorul AMD Athlon II X4 635 este conceput sa ofere performante quad-core si sa faca fata cerintelor multitasking si multi-threading.

Beneficii

Atunci cand sunt alaturate unei configuratii ce integreaza o placa grafica de ultima generatie din seria ATI Radeon 5800 si un cipset seria AMD 7, noile procesoare AMD Phenom II si AMD Athlon II sunt capabile sa ofere utilizatorului performante si capabilitati optime

Astfel utilizatorii vor avea la dispozitie divertisment HD, suport pentru jocuri DirectX 11, eficienta energetica , compatibilitate pe socket AM3 pentru flexibilitate si compatibilitate cu placile de baza pe viitorul cipset AMD 800. Totodata, fanii se pot astepta la performante multitasking si optimizare pentru Windows 7.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele