IT & C

#lansare windows 8 #windows #sistem de operare #windows 8

Noi detalii despre Windows 8

Microsoft a organizat, marti, o conferinta de presa in care a prezentat noutatile si imbunatatirile cu care vine noul sistem de operare Windows 8.

Astfel, chiar si atunci cand sistemul e blocat, informatiile apar pe ecran, exact ca in cazul sistemelor de operare pentru telefoanele mobile.

Daca la Windows-urile anterioare deblocarea se facea prin scrierea unei parole text, la Windows 8 lucrurile stau cu totul altfel. Exact ca in cadrul sistemului de operare Android , utilizatorul va avea posibilitatea de a debloca cu ajutorul unei combinatii specifice touchscreen -ului.

Bootarea nu va dura mai mult de opt secunde. Totodata, sistemul poate fi reinstalatat fara ca utilizatorul sa piarda documente importante.

Oficialii Microsoft promit ca noul Windows va consuma mai putine resurse. Astfel, la startup se consuma aproximativ 281 MB din RAM, in conditiile in care Windows 7 consuma 404 MB.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele