IT & C

MSN Search, probleme din prima zi

Noul motor de cautare pe web lansat in versiune beta joi de catre Microsoft a intampinat o serie de probleme care i-au afectat functionarea inca din prima zi, a anuntat ieri compania.
Noul motor de cautare al Microsoft a returnat mesaje temporarily unavailable unora dintre utilizatorii care au dorit sa efectueze cautari la beta.search.msn.com.

In procesul de extindere a serviciului MSN Search Beta la scara globala, am intampinat dificultati tehnice care au scos din uz temporar motorul de cautare pentru unii utilizatori, se arata intr-un comunicat al Microsoft.

Microsoft spune ca se astepta la asemenea probleme cu MSN Search in timpul testarii beta.

Ne-am asteptat la aparitia unor probleme in versiunea beta si anticipam ca vor mai fi perioade limitate in care serviciul nu va fi disponibil, cu scopul efectuarii unor lucrari de intretinere, a anuntat compania.

Microsoft lucreaza la dezvoltarea unui motor propriu de cautare pe web de 18 luni , dupa ce conducerea companiei a decis sa provoace pozitia de lider absolut pe aceasta piata detinuta de Google.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele