IT & C

Mobilii deschid sezonul la IMM

Vodafone si Orange poarta un adevarat razboi al ofertelor pentru domeniul business , in special pentru segmentul IMM.

Orange Romania a anuntat, recent, lansarea unui pachet de beneficii, numit Business Plus, dedicat in exclusivitate clientilor Orange din categoria companiilor mici si mijlocii.

Conceput pentru a sustine cresterea eficientei in afaceri, Business Plus ofera gratuit abonatilor business o multitudine de avantaje: reduceri pentru apelurile catre partenerii de afaceri, telefoane business la preturi speciale si posibilitatea de a testa gratuit diverse optiuni si servicii, au explicat reprezentantii Orange, citati de publicatia electronica www.SMARTfinancial.ro.

Business Plus este disponibil gratuit tuturor clientilor business care, incepind de astazi, opteaza pentru abonamentele Business Flexibil si Business Flexibil Grup, disponibile in exclusivitate companiilor.

Doua luni de gratuitate

Beneficiarii programului lansat de Orange pot alege 5 numere favorite din orice retea, pe care le pot apela cu o reducere de 25% fata de tarifele standard ale abonamentului ales.

Exista, de asemenea, posibilitatea de a cumpara la preturi speciale telefoane incluse in oferta Business Orange. Clientii pot testa gratuit, timp de doua luni consecutive in fiecare an calendaristic, una dintre optiunile 180, 540 sau 900 minute in retea in weekend, 60 minute in retea oricind, apeluri internationale sau mesaje scrise incluse. La sfirsitul perioadei de testare, abonatii pot opta pentru dezactivarea optiunii sau pastrarea acesteia contra cost. Clientii mai au la dispozitie, gratuit, Internet mobil sau prin dial-up, la alegere.

Prin serviciul Mobile Internet Always-on, beneficiarii dispun in fiecare luna de 2 MB trafic gratuit, iar traficul aditional se taxeaza cu 1,2 USD/MB. Prin serviciul Internet Dial-up acces 20, clientii beneficiaza, lunar, de 20 de ore de navigare gratuita pe Internet, iar dupa consumarea celor 20 de ore, tariful este de 0,6 USD/ora. La activarea unui abonament Business Flexibil sau Business Flexibil Grup, clientii primesc gratuit o cartela SIM de rezerva, care poate fi folosita in cazul deteriorarii sau pierderii celei initiale.

Clientii pot cere, totodata, trimiterea facturii prin e-mail, iar in cazul defectarii telefonului Orange in perioada de garantie, beneficiarii pachetului Business Plus pot opta, la orice magazin Orange din tara, pentru inlocuirea temporara a aparatului defect pe perioada in care acesta se afla in service.

Abonamente de mii de minute

Printre serviciile oferite IMM-urilor de Vodafone Romania se afla si One4All+Grup, care ofera companiilor mici si mijlocii sapte pachete de minute. Din aceste minute pot consuma toti utilizatorii numerelor de telefon incluse in contul companiei, cu minute incluse pentru convorbiri in cadrul grupului si tarife speciale pentru acestea, dupa terminarea minutelor incluse.

Astfel, exista abonamentele de 250, 500, 1.000, 1.500, 2.000, 3.000 si 4.000 de minute. Din acestea sint incluse in grup 125, 250, 500, 750, 1.000, 1.500, respectiv 2.000 de minute. Minutele incluse pot fi consumate de orice utilizator din companie, conform principiului primul venit, primul servit. Minutele neconsumate se reporteaza in luna urmatoare, in limita numarului de minute incluse in abonament.

Compania plateste un abonament lunar cuprins intre 50 si 564 de dolari, in functie de pachetul dorit si un abonament de sapte dolari pe luna pentru fiecare utilizator. Tarifele sint de 0,05 USD/minut in grup, 0,10 USD pentru convorbiri in reteaua Vodafone si Romtelecom si 0,15 USD pentru orice alte retele nationale.

Servicii 3G pentru IMM-uri

Compania Vodafone ofera, pentru segmentul IMM, pachetul Vodafone 3G MultiOffice. Acesta include unul dintre pachetele One4All+Grup, acces la Internet prin 3G prin SIM-ul din echipament pentru calculatoarele firmei si echipamentul special Voxell, care sustine simultan servicii de voce si Internet. Cei care aleg acest serviciu platesc intre 95 si 469 de dolari lunar, in functie de pachetul ales, si au o reducere de 5% din valoarea facturii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele