IT & C

Microsoft s-a inteles cu regele spam-ului

Microsoft a ajuns la o intelegere intr-un proces cu Scott , considerat un rege al spam-ului, in cadrul eforturilor de limitare a activitatilor de trimitere de e-mail -uri nesolicitate. Richter si compania sa, OptInRealBig.com, au acceptat sa plateasca 7 milioane de dolari grupului Microsoft.

ACUZATII

Gigantul software a deschis o impotriva lui Richter la sfarsitul lui 2003, acuzandu-l ca a trimis sau a sprijinit trimiterea a miliarde de mesaje de e-mail nesolicitate, pentru a promova orice fel de marfuri , de la produse din plante si pana la programe de creditare. In cadrul actiunii s-a mai afirmat ca Richter a incalcat atat legislatia statala, cat si cea federala. "Obiectivul nostru este de a-i priva de bani pe cei care se ocupa cu trimiterea de mail-uri nesolicitate", a declarat Brad Smith, consilier in cadrul companiei Microsoft. Dupa achitarea cheltuielilor de judecata, suma obtinuta in urma intelegerii va fi folosita pentru cresterea sigurantei pe Internet si extinderea sprijinului tehnic acordat pentru combaterea activitatilor ilegale prin intermediul computerelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea