IT & C

#google #microsoft #bing #lansare microsoft

Microsoft promoveaza Bing printr-un atac la adresa Google

Microsoft ataca direct Google si recomanda motorul de cautare propriu, Bing, pentru utilizatorii browserului Safari, creat de Apple. Campania Microsoft vizeaza amenda record primita de Google pentru incalcarea drepturilor utilizatorului.

Printr-o pagina speciala, creata la bing.com/privacy-protection, Microsoft promoveaza gafa facuta de motorul de cautare Google si descoperita in luna februarie 2012.

Dupa ce a promis ca nu va urmari activitatea online a utilizatorilor de Safari, Google a ocolit masurile de protectie din browser, livrand apoi utilizatorilor Safari reclame pe baza istoriei lor de navigare.

Google a fost amendat cu 22,5 milioane de dolari, o amenda record pentru incalcarea drepturilor utilizatorului, iar Microsoft insista ca motorul sau de cautare, Bing, respecta intimitatea utilizatorilor de Safari, potrivit TheNextWeb.com.

Foto: Ewikimag.com

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.