IT & C

#microsoft #android #ceas de mana inteligent # Pebble # Apple iWatch

Microsoft lucreaza la propriul ceas de mana inteligent

Ceasul de mana inteligent pare a fi urmatorul pas pentru tehnologia mobila. Primul ceas de mana inteligent Android, Pebble, a fost deja lansat, iar cele mai noi zvonuri vizeaza si un proiect Microsoft, care ar putea concura cu mult asteptatul Apple iWatch.

Cei mai multi analisti se asteptau ca Apple sa fie prima companie care lanseaza un ceas inteligent, dar in prezent utilizatorii Android au deja la dispozitie un ceas, iar Microsoft ar putea lansa in curand propriul gadget.

Ceasul inteligent Microsoft ar urma sa aiba un ecran tactil cu diagonala de aproximativ 3,8 cm, potrivit furnizorilor de componente din Asia.

Microsoft a mai avut si in trecut o tentativa de a produce ceasuri de mana inteligente. Compania a avut in urma cu cativa ani parteneriate cu Swatch, Fossil si Suunto, pentru ceasuri care costau pana la 800 dolari, dar proiectul a fost abandonat in 2008.

Ceasul inteligent Pebble, care se conecteaza la smartphone-ul Android si la iPhone:



Concept de ceas Apple iWatch:



Sursa foto: techcrunch.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele