IT & C

#Tablete Microsoft Surface #microsoft #tablete microsoft #tableta surface

Microsoft lanseaza tabletele Surface in 26 octombrie

Microsoft a anuntat oficial lansarea noilor tablete Microsoft Surface, odata cu sistemul de operare Windows 8, in data de 26 octombrie 2012. Primele tablete lansate vor fi cele cu arhitectura ARM si Windows RT.

Tabletele Microsoft Surface vor sosi pe piata in luna octombrie, insa modelele ce ruleaza Windows 8 Pro, cu arhitectura x86 folosita de procesoarele Intel, vor fi lansate abia in 2013.

Primele tablete cu Windows RT vor fi disponibile in doua variante de spatiu de stocare, 32GB si 64GB, insa compania nu a anuntat nici acum preturile pentru noile tableta Microsoft Surface, potrivit CNET.com.

In timp ce magazinul suedez Webhallen a listat tabletele la precomanda cu preturi intre 800 si 1800 euro, Microsoft sustine ca preturile finale vor fi anuntate mai tarziu si vor fi "comparabile cu preturile tabletelor ARM, respectiv ale ultrabook-urilor Intel".

Foto: Materialsviews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele