IT & C

Microsoft deschide Live Meeting

Microsoft anunta noile planuri de abonamente si licentiere pentru serviciul sau de conferinte Web Live Meeting. Compania va oferi trei noi planuri de abonament pentru a se adapta mai bine modelelor de utilizare si va adauga Live Meeting la programele sale de licentiere, cea mai comuna cale pentru marile companii de a achizitiona produse Microsoft.
Microsoft a lansat Live Meeting anul trecut dupa achizitionarea PlaceWare. Serviciul permite utilizatorilor sa prezinte slide-uri PowerPoint , sa editeze in comun documente si sa indeplineasca alte activitati de colaborare pe Internet.

Live Meeting, vandut ca un serviciu pe baza de abonament, concureaza pe o piata tot mai aglomerata, care s-a dezvoltat deoarece companiile urmaresc sa scada costurile cu deplasarile si sa exploateze conexiunile Internet broadband.
Specialistul in conferinte Web WebEx domina piata , dar trebuie sa faca fata provocarilor din partea noilor intrati pe piata, cum ar fi Microsoft si Macromedia.
Noile planuri de abonament pentru Live Meeting includ un model "nume utilizator", care permite un numar nelimitat de intalniri cu pana la 15 participanti pentru un utilizator stabilit.

Companiile pot opta pentru un "room model" pentru intalniri cu mai mult de 15 participanti.
In plus, programul "minute lunare" da posibilitate firmelor sa cumpere timp Live Meeting in blocuri de minute pentru o luna, similar cu planul pay-as-you-go pentru telefoane mobile.
Un reprezentant al companiei a declarat ca planurile au fost elaborate dupa o monitorizare extinsa a modului initital in care utilizatorii folosesc Live Meeting.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele