IT & C

MandrakeSoft vede sfarsitul capitolului 11

Distribuitorul Linux MandrakeSoft spera sa iasa din capitolul 11 al protectie falimentului, pana la sfarsitul acestui an.

"Scopul nostru imediat este sa iesim din acest status inainte de sfarsitul acestui an" a afimat compania pe situl sau. Compania a mai spus ca veniturile sale au depasit cheltuielile incepand cu luna ianurie, aceeasi luna in care a aplicat pentru protectia falimentului.



Compania MandrakeSoft trebuie sa faca fata concurentei nu numai din partea Microsoft si a distribuitorilor Linux cu vechime, precum SuSE si red Hat , dar si din partea unei noi generatii de companii Linux, incluzand Lindows, Ne Traverse si Lycoris.
MandrakeSoft a lansat cateva noi produse pentru a incerca sa atraga mai multi clienti. Noua sa versiune Linux 9.1, lansata in martie, a fost urmata de produsul Corporate Server 2.1, care la fel ca si Red Hat Enterprise Linux si SuSE Linux Enterpise Server se schimba mai putin frecvent intr-un efort de a interactiona cu corporatiile si companiile de software.


Mandrake Linux 9.1 este disponibil pe mai multe computere de la Hewlett-Packard : Compaq 220, 230, 325, D530 si D330.
De asemenea, compania a lansat un produs Linux specific pentru clustere de calculatoare legate intr-un singur motor de calculare.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele