IT & C

Macromedia intinde o mana de ajutor

Macromedia intentioneaza sa lanseze saptamana aceasta primul sau produs de la achizitionarea eHelp, un specialist in unelte pentru crearea de resurse de ajutor online si de tutoriale .

RoboHelp X5, disponibil acum la pretul de 899$ pentru versiunea completa si 499$ pentru cei care fac upgrade la o editie anterioara, include noi instrumente pentru lucrul cu formatul Macromedia Flash si cateva stiluri comune.

Macromedia a cumparat anul trecut compania privata eHelp pentru suma de 65 milioane $, ca parte a planului sau de a extinde rolul Flash intr-o fundatie larga care sa furnizeze informatii si aplicatii pe Web.

Achizitia a eHelp completeaza achizitia anterioara a Presidia, specializata in unelete flash pentru furnizarea de continut e-learning.
RoboHelp X5 va include FlashHelp, un set de instrumente simplificate care transforma tutorialele statice in prezentatii Flash interactive. Miriam Geller, director de produs pentru Macromedia, a spus ca idea este de a permite unei noi clase de utilizatori sa profite de avantajul unei prezentari Flash, fara a deveni dezvoltatori Flash.

Noul RoboHelp mai include si unelte pentru exportul si reutilizarea textelor din doua dintre cele mai comune formate text - Microsoft Word si formatul PDF (portable document format).


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele