IT & C

#romania #apple mac #pro #quick cam #web-cam #logitech

Logitech QuickCam Vision Pro a ajuns in Romania

Logitech aduce in Romania prima camera web cu lentile Carl Zeiss si tehnologie premium Autofocus , compatibila cu sistemele Apple Mac .

Logitech QuickCam Vision Pro for Mac ofera imagini cu detalii perfecte, apelare video la standarde inalte cu iChat si Skype.

Cum functioneaza

Pentru a realiza o imagine clara si acurata, Logitech QuickCam Vision Pro for Mac combina tehnologia premium autofocus cu optica Carl Zeiss. Focalizarea este rapida si fluida, clara chiar si la prim-planuri extreme, cand subiectul se afla la o distanta de doar 10 cm de camera.

Sistemul autofocus Logitech compenseaza schimbarile in fluctutia imaginii si o refocalizeaza in mai putin de trei secunde. Datorita colaborarii exlusive cu Carl Zeiss, Logitech indeplineste standardele inalte, recunoscute pe plan mondial, ale Carl Zeiss in design-ul si productia lentilelor.

"Acestei camere web pentru Mac am integrat cele mai avansate tehnologii video care isi vor imbogati pe deplin experienta apelarii video", a precizat Camelia Barbalata, Country Manager Logitech Romania.

Optimizata pentru Mac

Camer web Logitech poate reda calitatea video VGA de pana la 30 cadre pe secunda, de patru ori mai clara ca oricare alta solurie de apelare video.

Noul model web este gata de lucru imediat ce este scoasa din cutie pentru ca nu are nevoie de instalarea unui software. QuickCam Vision Pro inregistreaza clipuri video la o rezolutie high-definition (HD) de 720p in format video de 960 x 720 px.

"Lentilele si autofocus-ul, senzorul si software-ul de iluminare contribuie la crearea unei imagini clare si perfecte in detalii. Fie ca ai folosit in trecut o camera web de sine statatoare sau una integrata, vei fi uimit de diferentele de calitate ale noii camere Logitech"
, a mai declarat Camelia Barbalata.

Disponibilitate

Logitech QuickCam Vision Pro for Mac este disponibil pe piata autohtina la un pret recomandat de 429 Lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele