IT & C

#logitech #boxe #difuzoare #ipod #iphone #mac #personal computer

Logitech lanseaza sisteme audio pentru iPod, iPhone, Mac si PC

Logiteach a lansat sistemele Pure -Fi Express Plus si Pure-Fi Anytime cu sunet omnidirectional pentru iPhone si iPod si sistemele audio de boxe, Z-5 pentru PC si Mac.

Ambele seturi de boxe pentru iPod si iPhone sunt compatibile cu prima generatie de dispozitive, dar si cu recent lansatul iPhone 3G.

Logitech Pure-Fi Express Plus, usor de manevrat

Reprezentantii Logitech spun ca boxele omnidirectionale Logitech Pure-Fi Express Plus pentru iPod sau iPhone ofera un sunet foarte bun, in timp ce Logitech Pure-Fi Anytime este perfect pentru noaptile albe. In plus, Pure-Fi Anytime dispune si de unĀ  sistem cu alarma si ceas.

Primul atu al boxelor Pure-Fi Express Plus il constiuie sunetul omnidirectional. Aceasta este o tehnologie creata de Logitech care a fost utilizata inainte doar de sistemele home-theatre costisitoare. Acusticele omnidirectionale transmit sunetul uniform in toate directiile.

Pentru a fi mai usor de manevrat, Pure-Fi Express Plus dispune de un maner pentru o mutare usoara dintr-o camera in alta. De asemenea, boxele functioneaza cu acumulatori sau cu baterii. Sistem Logitech dispune de asemenea de o telecomanda wireless care functioneaza la o distanta de pana la 10 metri.

"Studiile noastre au aratat interesul in crestere al consumatorilor fata de playerele muzicale, in special iPod. Odata ce ne achizitionam unul, cautam accesoriile cu care sa ne intregim experienta auditiva," a precizat Mark Schnider, vice presedinte si manager general al diviziei audio in cadrul Logitech.

Logitech Pure-Fi Anytime, pentru nopti albe

Daca sistemul pentru iPod sau iPhone este in dormitor, Pure-Fi Anytime ofera un set complet de functii, precum tehnologia advanced motion-sending, ce permite controlul acestuia printr-o simpla miscare a palmei. In plus, sistemul are si rol de incarcator. Setarea alarmei din dotare se poate face fara aprinderea veiozei. Butoanele de control ale alarmei cu ceas se aprind cand treci cu mana peste boxe.

Boxele Pure-Fi Anytime dispun de asemenea de un ecran lizibil noaptea si ziua, iar sistemul mai dispune de un radio digital AM/FM.

"Noile sisteme pentru iPod sunt concepute sa se potriveasca nevoilor fiecarui utilizator. Unul dispune de caracteristici audio si portabilitate exceptionale iar celalalt de alarma si ceas cu funcrii inovatoare precum senzori pentru miscare", a mai adaugat Mark Schnider.

Pentru Mac si PC , Z-5, cu drag de la Logitech

Noile boxe dedicate sistemelor Mac si PC sunt usor de manevrat dintr-un loc in altul. Sunt boxe omnidirectionale si pot fi conectate usor prin USB la orice PC sau Mac.

Utilizatorul nu are nevoie de un adaptor extern sau baterii, iar pentru a controla wireless comenzile, noile boxe Logitech dispun de o telecomanda. Pornirea aplicatiilor, ajustarea volumul si modificarea setarilor se pot face din orice punct al camerei.

Disponibilitate

Atat sistemul Logitech Pure-Fi Express Plus, cat si Logitech Pure-Fi Anytime vor fi disponibile in Romania din luna octombrie la un pret recomandat de 79,99 de euro si respectiv de 99,99 de euro.

Boxele strereo omnidirectionale Logitech Z-5 vor fi disponibile in Romania din luna septembrie a acestui an la pretul de 79,99 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele