IT & C

#nintendo #logitech #wii #band hero #guitar hero

Logitech lanseaza noi instrumente muzicale pentru Wii

Logitech a lansat chitara si tobele wireless Logitech pentru Wii, licentiate de Activision Publishing, Inc.

Ambele instrumente sunt realizate din materiale de calitate si au fost concepute pentru a indeplini toate functiile Guitar Hero precum Guitar Hero 5 si Band Hero .

Logitech Wireless Guitar Controller pentru Wii


Chitara wireless Logitech pentru Wii dispune de gat din lemn, grif din lemn de trandafir si freturi de metal. Noul controller wireless de chitara cu corp de lemn are un finisaj alb si este completat cu un pickguard negru.

Strum bar-ul si butoanele cu freturi integreaza functia de inlaturare a zgomotelor, apasarea lor fiind foarte silentioasa. Controller-ul de chitara incorporeaza un slider tactil situat pe gatul acesteia, ajutand astfel utilizatorul sa adune puncte prin lovituri usoare cu ambele maini.

Bateria wireless Logitech pentru Wii


Bateria wireless Logitech pentru Wii dispunde de trei fete ajustabile si doua paduri pentru cinele. Fiecare componenta poate fi plasata astfel incat sa se potriveasca stilului utilizatorului, iar fetele silentioase si sensibile emit sunete asemanatoare unei prestatii live.

Pentru un gameplay imbunatatit, bateria wireless Logitech foloseste un design special pentru margini care ajuta la punctarea decisiva, evitand lovirea accidentala a marginilor. Pedalele sunt ajustabile si au o suprafata de otel inoxidabil .

Disponibilitate

Chitara si bateria wireless pentru Wii vor fi disponibile in Europa din luna octombrie. Pretul fiecarui instrument este de 199 de euro.

"Chitarele si bateriile Logitech lansate pana acum au inlesnit efortul amatorilor de Guitar Hero de a pasi in universul muzical cu si mai mult realism", a declarat Ruben Mookerjee, director de marketing de produs in cadrul Logitech.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele