IT & C

#wii #playstation #guitar hero #chitara #logitech

Logitech lanseaza chitari noi Guitar Hero

Logitech a anuntat lansarea unui set nou de chitari wireless pentru Xbox 360, PlayStation3 si Wii.

Cele trei chitari sunt destinate pentru celebra franciza Guitar Hero .

Materiale veritabile

Astfel Logitech pune la dispozitia fanilor jocului controller-ul Logitech Wireless Guitar pentru consola Microsoft Xbox 360, controller-ul Logitech Wireless Guitar pentru pentru platformele PlayStation 3 si PlayStation 2, plus controller-ul Logitech Wireless Guitar pentru consola Wii .

Construite din materiale autentice, gat de lemn, griful din lemn de trandafir si freturi din metal. Controllerele de chitara sunt dedicate gamerilor care vor sa-si puna la incercare carisma de star, indiferent de pe ce platform?a aleg sa cante. Controllerul de chitara este licentiat de compania Activision Publishing, Inc. pentru toate jocurile Guitar Hero.

"Fan adevarat al Guitar Hero World Tour, Logitech este incantat sa contribuie cu un controller de chitara care sa dezlantuie orice impatimit de muzica," a declarat Ruben Mookrjee, director pe produse gaming in cadrul Logitech.

Cat se poate de real

Pentru a oferi mai mult realism celor ce exerseaza mult pe Guitar Hero, controller-ele Logitech Wireless Guitar sunt construite pe baza modelului preferat de catre cei mai mari chitaristi rock din lume.

Chitara incorporeaza un slider sensibil la atingere, situat pe gatul controller-ului. Cu ajutorul slider-ului, zdranganitul nu va mai cauza dureri de cap. In plus, slider bar-ul poate fi folosit in programul Music Studio al Guitar Hero World Tour pentru a crea o multitudine de sunete.

Te poti misca in voie purtat de muzica, putandu-te deplasa cu controllerul Logitech Wireless Guitar pana la 9 metri de consola. Bateriile au o autonomie de sute de ore, astfel incat poti sa interpretezi atatea hituri, cate ai include in playlist-ul unui festival adevarat. Controllerul Wirelles Guitar are nevoie de doua baterii AA pentru a functiona.

"Tot ce se gaseste in aceasta chitara este premium. Daca vrei sa canti ca un star rock pe Xbox 360, PlayStation 3 si Wii, iti doresti o chitara pe care un rocker ar aprecia-o. Acum, o poti avea", a mai spus Ruben Mookrjee.

Cum si cat?

Controllerul Logitech Wirelles Guitar pentru PlayStation 3 va fi disponibil in culoarea neagra. Controller-ul Logitech Wirelles Guitar pentru Xbox 360 va fi disponibil in culoarea portocalie, iar cel Logitech Wirelles Guitar pentru Wii va fi disponibil in culoarea alba.

Controllerul Logitech Wirelles Guitar pentru PlayStation 3 va putea fi cumparat in Europa din luna ianuarie la un pret recomandat de 199,99 dolari, adica 602 RON. Controllerul Logitech Wirelles Guitar pentru Xbox 360 si Controllerul Logitech Wirelles Guitar pentru Wii vor fi disponibile in Europa din luna martie la acelasi pret recomandat de 602 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele