IT & C

#televizor #lcd #electronice #ecologic #lg electronics

LG lanseaza o noua gama de televizoare LCD

LG Electronics lanseaza la nivel mondial noua gama de televizoare LCD , LH50, care incorporeaza tehnologia TruMotion 240HZ.

Alaturi de tehnologiile Super ISP si full HD 1080p, TruMotion 240Hz ofera o claritate mare a imaginii chiar si in timpul secventelor in miscare, prin tehnologia backlight scanning.

Tehnologiile din dotare

Tehnologia TruMotion 240Hz full HD de la LG creaza imagini clare, care par reale. Spre deosebire de alte televizoare care insereaza o serie de imagini intre secvente pentru a reduce neclaritatile din scenele in miscare, LH50 ofera imagini exceptionale prin controlul precis al luminozitatii. Acest lucru face ca fiecare pixel al rezolutiei full HD 1080p sa fie extrem de clar.

LH50 a fost special conceput pentru a oferi o calitate foarte buna si ofera posibilitatea unor reglaje fine ale imaginii pentru perfectionisti. Functia Picture Wizard, modurile presetate AV si 24p Real Cinema, faciliteaza optimizarea calitatii imaginii televizorului LH50, pentru orice tip de program, inclusiv emisiuni sportive, filme, jocuri si altele.

Functii ale noii serii


Functia LG Picture Wizard ofera un meniu complex dar extrem de usor de utilizat, pentru ajustarea imaginii televizorului in functie de luminozitatea incaperii sau a programului ales. Cele trei moduri presetate AV - cinema, sport si jocuri - optimizeaza imaginea si sunetul prin apasarea unui singur buton pe telecomanda. Modul 24p Real Cinema ruleaza filmele la 24 cadre pe secunda, oferind utilizatorului imagini si un sunet de o calitate foarte buna.

In plus, LH50 incorporeaza functii care permit reducerea consumului energetic, cum sunt: Smart Energy Saving Plus care reduce consumul de energie al televizorului LCD cu pana la 73% sau functia Intelligent Senzor, care reduce consumul de energie prin analizarea luminii ambientale din incaperea in care se afla televizorul si ajustarea precisa a luminozitatii televizorului.

Mai mult, este redus efectul de ochi obositi ce apare in momentul unei perioade indelungate petrecute in fata televizorului. Functia Intelligent Senzor controleaza si alte setari precum culorile, ceea ce inseamna ca nu doar reduce consumul de energie si protejeaza ochii, ci ofera si o imagine la o calitate ridicata.

Disponibilitate

Pe piata din Romania LG a introdus tehnologia Trumotion 120Hz odata cu lansarea modelului LG Scarlet LG60 la jumatatea anului 2008.

Modelele de televizoare LCD din seria LH 50 vor fi disponibile pe piata locala din al doilea trimestru al acestui an. Pretul LCD-urilor nu a fost inca anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele