IT & C

#invatare limba engleza #leapreader #dispozitiv interactiv #carte digitala

LeapReader, dispozitivul interactiv care ii invata pe copii limba engleza

Cei mici pot invata acum engleza intr-un mod mult mai placut si mai interactiv. LeapFrog a dezvaluit noul LeapReader, un dispozitiv care foloseste carti speciale, un stilou digital, o camera cu infrarosu si un difuzor.

Cand copilul va trece cu stiloul peste imaginile, cuvintele sau cifrele scrise pe carte, acesta va primi explicatii si indrumari de citire/scriere in limba engleza prin intermediul difuzorului integrat.

Cu ajutorul unei aplicatii care se poate instala in computer sau laptop, parintii pot descarca carti audio si lectii de pe internet pe care le incarca in "stilou". Acesta poate stoca pana la 40 de carti si 175 de melodii, transferul lor putand fi realizat printr-un cablu USB.

LeapFrog inca lucreaza la dezvoltarea de aplicatii pentru noul lor dispozitiv care va fi disponibil in magazine online, in culorile roz si verde, avand un pret de numai 50 de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele