IT & C

#ipad #ipad mini #pret ipad

La pretul de 250 dolari, iPad mini ar putea deveni lider de piata

Succesul noului iPad mini, de 7 inci, depinde mai mult ca niciodata de pretul ales de Apple pentru noua tableta. Analistii sustine ca un iPad mini de 250 dolari ar putea deveni rapid liderul segmentului de piata dominat in prezent de Kindle si alte tablete Android.

In functie de pretul ales, Apple poate sa se impuna pe piata tabletelor de 7 inci sau poate chiar zdrobi concurenta daca atinge pragul de 250 dolari pentru iPad mini, sustine analistul Rhoda Alexander de la IHS iSuppli, citata de CNET.com.

Cu un pret de 250 dolari, tableta Apple iPad mini ii va atrage in mod semnificativ pe clientii care sunt interesati de o tableta ieftina si au avut pana acum de ales intre Amazon Kindle, Google Nexus 7 sau alte tablete Android mai scumpe.

Un alt pret vehiculat pentru noul iPad mini ce urmeaza sa fie prezentat de companie in luna octombrie, dupa prezentarea iPhone 5, este de 300 dolari. Profitul Apple ar fi mai mare, dar impactul noului iPad mini ar fi mai mic.

Deoarece Apple are rezerve financiare de zeci de miliarde de dolari, compania ar putea decide sa-si scada marja de profit, transformand iPad mini intr-un succes la fel de mare ca tableta iPad de 9,7 inci.


Sursa foto: Gizmodo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele