IT & C

#iRadio #apple #iOS 7 #OS X 10.9 # Conferinta Dezvoltatorilor Apple

La ce sa te astepti de la Conferinta Dezvoltatorilor Apple

Conferinta Dezvoltatorilor Apple (WWDC) se apropie cu pasi repezi. Evenimentul va avea loc luni, 10 iunie, la San Francisco, fiind asteptat cu interes de milioane de fani din intreaga lume. Daca in trecut aparitiile hardware tineau capul de afis, anul acesta software-ul va fi in centrul atentiei. Iata care sunt posibilele noutati Apple la care te poti astepta, potrivit newscnet.com.

iOS 7

Anul acesta se asteapta o noua interfata de la celebrul sistem de operare. In plus, acesta va include si serviciul de sharing AirDroop in iOS 7, pentru ca utilizatorii de Mac si iPhone sa faca schimb de fisiere daca sunt pe aceeasi retea WI-FI.

OS X 10.9

OS X 10.9 este, de asemenea, asteptat la WWDC, Apple ar putea sa surprinda cu mai multe caracteristici preluate de la iOS. Unele dintre acestea sunt recunoasterea vocala Siri si integrarea Apple Maps.

Noile MacBook Pro si Air

Noile Mac-uri sunt, de asemenea, asteptate sa isi faca aparitia la WWDC. Acestea vor fi echipate cu noile procesoare Intel Haswell.

iRadio

Serviciul de streaming online de la Apple se zvoneste ca va fi lansat la WWDC, mai ales ca s-a batut Warner Music pentru content.




Sursa foto: news.cnet.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele