IT & C

#mobileliteg2 #kingston #card reader

Kingston MobileLiteG2, cel mai nou cititor de carduri Flash

Kingston Digital, Inc., producatorul de memorii Flash afiliat la camera foto digitala sau MP3 Player si un altul cu o capacitate mai mare de stocare si conexiune USB, precum PC-ul", a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe Ltd.

Alte detalii

Atunci cand este conectat, MobileLiteG2 este reprezentat prin doua litere corespunzatoare, iar transferul se realizeaza prin simplu drag and drop.

"Datorita formei compacte, cititorul Kingston MobileLiteG2 devine o componenta esentiala a kit-ului mobil atat pentru uzul personal cat si pentru cel business", a mai spus Mihai Marcu.
    
Cititorul Kingston MobileLiteG2 este disponibil atat separat cat si in set, alaturi de carduri SDHC clasa 4, de 4 GB sau 8 GB. Dispozitivul beneficiaza de garantie pe 2 ani, in timp ce cardurile Kingston ofera garantie pe viata .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele