IT & C

#kingston #datatraveler 200 #windows readyboost #stick usb #flash usb

Kingston lanseaza primul flash USB de 128 GB

kingston technology Europe lanseaza dispozitivul de stocare USB Kingston DataTraveler 200, primul Flash USB de 128 GB din lume.

Noul datatraveler 200 poate stoca peste 6,5 milioane de pagini de text A4.

Capacitate mare

Capacitatea foarte mare a acestui stick USB permite tuturor utilizatorilor, atat celor din mediul business cat si utilizatorilor obisnuiti, sa-si stocheze un vast volum de informatii, indiferent de natura lor.

"Capacitatea de stocare extrem de mare a dispozitivului DataTraveler 200 de 128 GB permite inmagazinarea a numai putin de 182 de CD-uri cu muzica, sau pana la 27 de DVD-uri cu filme. Utilizatorii din mediul business isi pot transporta fisierele de lucru - baze de date, arhive, etc"
, a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe Ltd.

Cu protectie

Kingston Technology DataTraveler 200 are un capac culisant, ceea ce face imposibila pierderea "clasicului capac" ce protejeaza conectorul USB. Dispozitivul suporta tehnologia Windows ReadyBoost. Mai mult, DT200 beneficiaza de o garantie de cinci ani.

"Exista si optiunea de protejare cu parola a datelor, fara s? fie necesare drepturi de administrare pe sistemul de lucru, si astfel, DataTraveler 200 devine solutia perfecta de lucru pentru acasa sau birou", a mai spus Mihai Marcu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele