IT & C

#europa #dispozitive de stocare #ssdnow v+ #kingston

Kingston lanseaza o noua serie de dispozitive de stocare

kingston technology Europe anunta lansarea seriei SSDNow V+, extinzand portofoliul sau de dispozitive de stocare de tip SSD.

Seria SSDNow V+ ofera entuziastilor performanta si capacitati de stocare extinse.

Solutie upgrade

Raportul performanta - pret foarte bun recomanda noul SSDNow V+ ca fiind solutia ideala de upgrade, atat pentru utilizatorii avansati, cat si pentru integratorii de sistem .

"Seria Kingston SSDNow V+ este destinata celor care lucreaza in medii de lucru cu exigente mari, unde eficienta si performanta au un rol decisiv"
, a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, România, Kingston Technology Europe Ltd.

Viteze de lucru

Kingston SSDNow V+ ofera viteze de lucru impresionante atat la citire: 4K viteza random read si pana la 6300 IOPS, cat si la scriere: 4K la random write si pana la 291 IOPS. Mai mult, cu noul Kingston SSDNow V+ vitezele de transfer pot ajunge la 220MB/sec la citire si 180MB/sec la scriere.
 
In zona EMEA, din noua gama Kingston SSDNow V+ sunt disponibile momentan doar modelele de 64 GB, urmand ca versiunile de 128 GB si 256 GB sa fie disponibile pe piata din luna septembrie. Dispozitivele Kingston SSDNow V+ beneficiaza de trei ani garantie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele