IT & C

#ssd #accelerator drive #kingston

Kingston Accelerator Drive, o noua solutie SSD

Kingston Digital Inc., producatorul de memorii Flash afiliat la Kingston Technology Company Inc. lanseaza accelerator drive de 40 GB din gama SSDNow V, cel mai recent membru al seriei V (Value) de dispozitive de stocare de tip SSD.

Noile unitati de stocare Kingston SSDNow V Series 40GB Accelerator Drive reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de accelerare a deschiderii si inchiderii PC-ului de tip desktop, precum si de optimizare a timpului de incarcare a aplicatiilor.

Pentru incepatori

Adresandu-se cu precadere utilizatorilor incepatori care intentioneaza sa realizeze un upgrade la computerrul personal, Kingston a integrat noul dispozitiv SSD intr-un kit all-in-one care include software de clonare , distantiere intre 2,5 si 3,5 inch, precum si cabluri de date SATA si de alimentare. Solutiile de upgrade Kingston SSDNow V Series de 40GB Accelerator Drive vor fi disponibile pe piata autohtona incepand din 9 noiembrie 2009. Acestea dispun de o garantie de trei ani.

"Noul dispozitiv SSDNow V Series de 40GB Accelerator Drive asigura instant o performanta superioara, dar si un plus de siguranta, cu un consum scazut de energie si la un cost incomparabil cu pretul unui sistem nou", a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe Ltd.

Cu Software

Software-ul de clonare si instructiunile pas cu pas simplifica transferul de continut de pe hard disk-ul actual pe noul SSDNow. Odata clonate, aplicatiile de pe sistemul de operare sunt stocate pe SSDNow, in timp ce pe hard disk vor ramane doar datele (muzica, documente, fotografii sau videoclipuri).

"Printr-un upgrade cu SSDNow de 40 GB, utilizatorii pot accelera viteza de deschidere si inchidere a browser-elor web precum Internet Explorer si Firefox sau a aplicatiior de tip iTunes sau Photoshop de aproape patru ori in comparatie cu viteza specifica sistemelor desktop actuale"
, a mai spus Mihai Marcu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele