IT & C

Kazaa va plăti peste 100 de milioane de dolari caselor de discuri

Industria muzicală a încheiat un acord cu compania Sharman Networks, deţinătoarea reţelei de file- sharing Kazaa. Conform termenilor acordului, Sharman Networks le va plăti celor mai mari patru case de discuri din lume - Universal Music, Sony BMG Music Entertainment, EMI Group şi Warner Music – peste 100 de milioane de dolari şi se obligă să adopte imediat un model de business acasa .ro/legal" title="legal">legal , a anunţat organizaţia caselor de discuri, IFPI. Industria muzicală a adoptat o strategie legală agresivă pentru a încerca să domolească pirateria pe internet , demarand procese împotriva companiilor care operează reţele de file-sharing precum Kazaa şi Grokster, ca şi împotriva utilizatorilor individuali care au încărcat pe aceste reţele materiale cu copyright. În ultimul timp, servicii de download legale precum iTunes au devenit foarte populare, oferind alternative legale la file-sharing. În iunie 2005, serviciile de file-sharing precum Grokster şi StreamCast au primit o grea lovitură cand Curtea Supremă de Justiţie a SUA a decis că acestea pot fi ţinute responsabile pentru încălcarea drepturilor de autor care se produce prin reţelele lor.
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: 6 sfaturi pentru a depasi plafonarea la job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Schimba paradigma in cautarea unui job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Se poate incepe si asa…

Experti Cariera

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.