IT & C

#dans #muzica #wii #just dance

Jocul Just Dance are priza la public

Ubisoft anunta ca jocul distractie simultana pentru pana la patru jucatori, care urmarind coreografia de pe ecran, pot dansa pe melodii clasice. Just Dance include o selectie de 30 melodii de la cei mai celebri artisti ai anilor '60 si pana azi, inclusiv piese semnate de Katy Perry, de MC Hammer sau de Spice Girls.

Just Dance s-a plasat in mod constant in topul vanzarilor din ultimele luni, fiind omniprezent in TOP 10 al majoritatii tarilor din Europa si SUA. Conform statisticilor NPD, Just Dance este cel mai bine vandut joc muzical pentru Wii in SUA  din decembrie 2009 si pana in februarie 2010.

Disponibilitate

Aceleasi statistici precizeaza ca jocul isi pastreaza ritmul vanzarilor si in luna martie. Jocul a ajuns numarul 1, pastrandu-si pozitia timp de mai multe saptamani si in piata jocurilor video din Marea Britanie, depasind numeroase alte francize consacrate. Just Dance este disponibil la nivel mondial, avand o incadrare din punct de vedere al limitei de varsta de 10+ conform clasamentului ESRB.

"Raspunsul consumatorilor la Just Dance a fost fantastic. Succesul Just Dance a adus o reinnoire a genului jocurilor video muzicale, acesta fiind accesibil si deosebit de distractiv pentru toata lumea", a declarat Tony Key, senior vice president sales and marketing al Ubisoft din SUA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele