IT & C

#smartphone #apple #sistem operare #iOS 7

iOS 7, noul sistem de operare mobil de la Apple, vine pe 10 septembrie

iOS7, noul sistem de operare pentru smartphone-uri si tablete Apple, isi va face aparitia pe 10 septembrie. Informatia nu este dezvaluita de compania americana, ci de catre un dezvoltator caruia i-a fost confirmata data de lansare.

In ultima perioada, zvonurile privind lansarea pe 10 septembrie a noilor iPhone 5S si 5C s-au intetit. Astfel, tot mai multe voci din industrie au presupus ca, in aceeasi zi, va fi lansat si noul sistem de operare iOS7. Potrivit TheVerge, zvonul este autentic, cel putin conform spuselor lui Owen William, un dezvoltator american care a primit un e-mail in care i se confirma lansarea software-ului. Mesajul vine de la compania Nuance, care lucreaza indeajuns de aproape cu Apple pentru a cunoaste data lansarii in avans.


Caracteristicile lui iOS7

Printre schimbarile noului sistem de operare se numara noile icoane, o noua aplicatie pentru vreme, un design nou pentru browserul Safari si o noua setare pentru securitate. In plus, pe iOS7, notificarile vor fi sincronizate pe toate dispozitivele, va aparea o noua tastatura, iar lumina ecranului se va schimba in functie de pozitia smartphone-ului.


Sursa foto: theverge.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele