IT & C

#antivirus #trend micro #cisco

Internetul de acasa e mai sigur

Cisco si Trend Micro si-au alaturat fortele pentru a ajuta la pastrarea sigurantei PC-urilor de acasa prin integrarea software-ului de securitate pentru internet al Trend Micro in routerele Linksys ale companiei Cisco.



Aceasta oferta de securitate de tip multi-layer confera protectie calculatoarelor personale si dispozitivelor retelei de acasa, cum ar fi consolele pentru jocuri online , telefoane prin Wi-Fi si dispozitive personale de redare media.

Mai pe larg

Aceasta colaborare a dus la introducerea serviciului Home Network Defender in cateva routere Linksys Wireless-N pentru acasa, produse ale companiei Cisco. Aceste servicii includ capacitati sigure de navigare pe internet , control parental si raportarea activitatii retelei personale.

Home Network Defender ajuta la detectarea si eliminarea amenintarilor, care apar in timpul navigarii pe internet, cum ar fi frauda, inselatoriile, tentativele de furt ale datelor personale si virutii, inainte ca acestia sa acceseze reteaua de acasa.

Caracterisitcile serviciului


Safe Web Surfing: ajuta la protectia impotriva amenintarilor care apar in timpul navigarii pe internet prin evaluarea in timp real ale acestora si blocheaza atat paginile web cat si linkurile identificate ca fiind daunatoare.

Parental Controls: acest sistem ajuta membrii familiei sa viziteze pagini web adecvate in baza regulilor setate de catre parinti, care pot restrictiona accesul la internet in diferite intervale orare.

Network Activity Reports le permit parintilor sau administratorilor de retea sa monitorizeze activitatile si dispozitivele de retea. Ele prezinta incercarile dispozitivelor straine de a accesa reteaua personala si raporteaza care utilizator a violat setarile controlului parental.

Antivirusul din sistem include patru licente ale Trend Micro AntiVirus si AntiSpyware pentru a augmenta protectia la nivelul routerului al securitatii internetului, iar in acest fel ofera o soultie cu adevarat de tip multi-layer.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele