IT & C

Intel dezvaluie produse pentru o stocare mai rapida

Intel a introdus luni doua emitatoare-receptoare optice, proiectate pentru a dubla performanta unor anumite sisteme de stocare in retea.

Intel a declarat ca noile emitatoare-receptoare suporta specificatiile de trasmisie Fibre Channel, cu o rata de transfer de 4 gigabiti per secunda. Fibre Channel este o interfata pentru legarea computerelor intre ele si dispozitivelor pentru stocare in retelele SAN ( storage -area network), care utilizeaza in prezent un standard Fibre Channel pentru transferuri de date de 2 Gbps.

"Aplicatiile bogate in video si grafica, plus noile cerinte pentru cresterea securitatii, duc la nevoia unor retele pentru o stocare mai rapida", a declarat Bob Zona, director de marketing in cadrul Intel Optical Products Division.

Noile transmitatoare TXN31015 si TXN31115 vor fi produse in masa in a doua jumatate a anului 2004. Un standard Fibre Channel a fost aprobat pentru trasnferuri rapide de date la o rata de 10 Gbps.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele