IT & C

#cartarescu #lansare # android 4.0 #htc ville

HTC Ville, primul telefon cu Android 4.0 al companiei, lansat in 2012

HTC va lansa, anul viitor, la de la Barcelona, primul telefon al companiei care va rula nativ Android 4.0 si care va dispune de specificatii hardware de top, scrie GSMArena.

Pe langa Android 4 .0, HTC Ville (nume de cod) va beneficia si de un upgrade de interfata, respectiv va veni cu noua versiune a HTC Sense UI - 4.0. Din punct de vedere hardware, telefonul HTC va oferi un procesor dual-core Series 4 (Krait) - la 1,5 GHz, o camera foto de 8MP cu posibilitati de filmare la 1080p si tehnologie Beat Audio. HTC va dota noul model de telefon cu un ecran de 4,3 inci qHD Super AMOLED.



Potrivit sursei citate, pe partea de conectivitate, HTV Ville va dispune de HSPA+. Terminalul va fi alimentat de o baterie de 1.650 mAh. Carcasa telefonului va fi metalica si se pare ca device-ul nu va dispune si de ( ). Tot cu ocazia Mobile World Congress HTC va prezenta consumatorilor si modelul HTC Edge , un alt smartphone cu specificatii impresionante.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele