IT & C

#camera #difuzoare #lansare #HTC One #Android 4.1.2 #tehnologia IR

HTC a lansat telefonul care va rivaliza cu iPhone 5

HTC a lansat aseara la Londra si New York noul HTC One, model care se anunta a fi un concurent serios pentru iPhone 5, dispozitiv produs de Apple. Carcasa telefonului este confectionata din aluminiu, HTC One fiind disponibil in doua versiuni cromatice: argintiu, respectiv negru, conform hit.ro.

Pe lista cu specificatii tehnice anuntate de producator se numara: ecranul de 4,5 inci, capabil sa ruleze continut Full HD, procesor quad-core de 1,7 Ghz, 2 GB de memorie RAM. In functie de preferinte, utilizatorul poate achizitiona fie un HTC One cu o memorie interna de 32 GB, fie un model cu o capacitate dubla. Dispozitivul ruleaza sistemul de operare Android 4.1.2.

Unul dintre principalele atuuri ale noului smartphone HTC One este camera UltraPixel de patru megapixeli, capabila sa obtina fotografii mult mai bune in conditii de luminozitate scazuta. One mai beneficiza de tehnologia IR, care-l transforma intr-o telecomanda pentru orice gadget.

Pe partea frontala a smartphone-ului au fost amplasate doua difuzoare stereo, ce ofera o calitate extraordinara a sunetului gratie tehnologiei Beats Audio.

HTC One urmeaza sa fie comercializat in luna martie, la un pret de circa 580 de euro.

Sursa foto: stylereport.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele