IT & C

#hewlett-packard #hp touchpad #hp #ipad

HP TouchPad, al doilea cel mai popular tablet PC dupa iPad

HP TouchPad a fost cea mai populara tableta non-Apple, in primele zece luni acestui an, arata o rezultatele unei cercetari realizate de NPD Group. Apple detine, prin iPad si iPad 2, prima pozitie in topul celor mai populare portabile de acest fel, scrie ArsTechnica.

Chiar daca Hewlett Packard (HP) nu a reusit sa stabileasca in mod clar daca va mai produce sau nu tableta al carui pret a fost scazut la 100 de dolari pentru lichidarea stocurilor, TouchPad-ul a castigat o cota de piata solida in primele zece luni ale lui 2011, cu 204.000 (cota de piata de 17%).

Urmatorul producator din acest segment este Samsung, cu 192.000 de unitati comercializate in aceeasi perioada de timp. De altfel, mai important decat faptul ca HP se afla pe locul doi ca popularitate dupa iPad, este ca a reusit sa depaseasca la vanzari Samsung, cel mai puternic competitor al Apple.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele