IT & C

#smartphone # tablete #aplicatii android #google play

Google pregateste o noua schimbare majora in magazinul de aplicatii Google Play

Jocurile pe gadgeturile Android vor deveni mult mai atragatoare odata cu noua platforma de gaming din Google Play. Magazinul de aplicatii Android va lansa noi functii pentru jocuri, care ar putea debuta chiar in aceasta saptamana.

Prioritatea Google este transformarea jocurilor pe Android intr-o experienta sociala. Noua platforma, numita "Google Play Services", va avea integrate elemente din reteaua sociala Google Play.

Utilizatorii de smartphone-uri sau tablete Android vor avea la dispozitie si o functionalitate multiplayer, topuri cu cei mai buni jucatori. Mai mult, magazinul de aplicatii Google Play va introduce si o sincronizare cloud a progreselor in jocuri, astfel incat acestea pot fi continuate pe orice gadget Android.

Documente interne Google ajunse online sugereaza ca momentul debutului noilor functii ar putea fi chiar conferinta Google I/O, desfasurata intre 15-17 mai.


Sursa foto: blogigoldhouse.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele