IT & C

Google in curs de a deveni operator wireless

Compania Google va constitui un concurent demn de luat in seama la adresa operatorilor mobili din SUA, prin oferirea conexiunii wireless gratuite in principalele orase americane.
Google doreste sa devina un jucator important pe piata comunicarii mobile, continuandu-si strategia de parteneriate cu operatori si producatori.

Colaborarea recent anuntata cu Earthlink, pentru a asigura acoperire wireless pentru San Francisco, este privita ca un teren de teste pentru Google.

Google va oferi servicii gratuite, cu viteze situate in jurul a 300 Kbps, in timp ce Earthlink va oferi conexiune de 1Mbps, in schimbul unei taxe lunare de 20$.

Daca va avea succes, Google va decide sa ofere acces la VoIP, pachetele e-mail, precum si browsing, alaturi de alte servicii.

Cu un potential suficient de extindere a serviciilor in SUA si Europa, Google ar putea deveni unul dintre primii operatori virtuali wireless.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele