IT & C

#spatiu de stocare #google #google drive

Google Drive, lansat oficial cu 5GB spatiu de stocare gratuit

Google a lasan in sfarsit serviciul de stocare in sistem cloud, despre care analistii discuta de mai multi ani. Google Drive ofera 5GB spatiu de stocare gratuit.

Noul Google Drive ar putea deveni rapid un concurent puternic pentru alte servicii de stocare cloud, ca Dropbox sau SkyDrive, datorita atuurilor motorului de cautare. Google a lansat aplicatiile dedicate pentru Windows, Mac OS X si Android, insa aplicatia pentru iOS nu este gata de lansare in prezent.

Utilizatorii Google Drive au la dispozitie un motor de cautare puternic, care nu cauta doar in numele fisierelor stocate, ci si in interiorul lor. In plus, integrarea cu Google Docs, Gmail si Google+ poate fi un alt atu pentru serviciul cloud oferit de Google.

Pentru cei care au nevoie de mai mult spatiu, Google Drive ofera diferite planuri tarifare, de la 2,49 dolari pe luna pentru 25GB pana la un spatiu urias de 16TB la un pret de 800 dolari pe luna.




Sursa foto: Blogs.microsoft.nl

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele