IT & C

#google #romania #bucuresti

Google deschide o filiala in Romania

Prima filiala Google din Romania se va deschide in luna noiembrie la Bucuresti.

Google deschide un birou de afaceri in Bucuresti, care sa se ocupe de afacerile companiei in tara noastra.

"Scopul Google este de a oferi utilizatorilor romani, care sunt foarte activi online, si mai multe instrumente utile si inovatoare in limba locala, precum si de a ajuta companiile romanesti sa aiba o prezenta online si sa isi dezvolte afacerile prin intermediul internetului. Romania este o tara foarte interesanta pentru Google, unde vedem oportunitati atat in ce priveste utilizatorii individuali, cat si companiile", a declarat Dan Bulucea, noul Country Manager pentru Romania al Google, citat de Realitatea.net.

Filiala Google din Bucuresti va dezvoltarea afacerile si va implementa strategia Google in Romania, stabilind relatii de afaceri cu partenerii romani.

Printre produsele disponibile deja in Romania se numara motorul de cautare Google.ro, Google Maps, Google Places, Google Apps , Google Translate, Google Insights, Google Trends, Google AdWords , Google AdSense .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele