IT & C

#fujitsu #zgarda de caine cu gps #zgarda sistem cloud #sistem cloud

Fujitsu a creat zgarda de caine inteligenta in sistem cloud

Dupa zgarda de caine cu GPS, prietenul cel mai bun al omului beneficiaza de o alta inovatie tehnologica. Fujitsu a creat zgarda de caine inteligenta in sistem cloud, care permite stapanului sa afle tot mai multe informatii despre ce face cainele in absenta sa.

Noul gadget poate fi atasat la zgarda cainelui si include senzori care monitoreaza atat locatia cainelui cat si nivelul de activitate fizica al animalului.

De la temperatura cainelui pana la nivelul de pasi facuti in fiecare zi, zgarde de caine inteligenta aduna infomatii despre sanatatea animalului si le stocheaza in sistem cloud, scrie TheVerge.com.

Cumparatorul poate stoca datele pe telefon sau pe PC, dar are si acces la o pagina web care prelucreaza informatiile stranse de senzori, oferind grafice cu evolutia in timp a animalului.

Fujitsu planuieste prezentarea oficiala a gadgetului in data de 17 mai, la Fujitsu Forum 2012, iar zgarda inteligenta va fi lansata in a doua parte a anului.

Sursa foto : Fujitsu.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele